FAQ – Întrebări frecvente

Cel mai des comandă orășelul educațional: școlile, grădinițele, comunele, unitățile de poliție, fundațiile și centrele de trafic rutier.

Produsul poate fi comandat completând și trimițând formularul disponibil în fila „COMANDĂ” de pe site-ul web. Comanda poate fi plasată și prin e-mail sau telefon – serviciu în poloneză, engleză, germană, cehă și slovacă.

O comandă trimisă prin e-mail ar trebui să conțină:

– Detalii complete despre unitatea care comandă produsul
– Detalii complete ale facturii
– Adresa la care urmează să fie livrat produsul
– Adresa de e-mail și numărul de telefon al persoanei care comandă produsul
– Numele și dacă este un simbol al produsului comandat

Vânzătorul va confirma acceptarea comenzii prin trimiterea unui formular semnat la adresa de e-mail a clientului.

Termenul de livrare este de la 7 la 35 de zile lucrătoare.

Ca parte a promoției actuale – transport GRATUIT.

Plata se face prin transfer bancar la comanda unui produs, pe baza unei facturi proforma emise și trimise prin e-mail. Factura finală va fi trimisă prin e-mail după plata facturii proforma. În cazuri excepționale, este permisă o altă formă de plată – în acest caz, vă rugăm să trimiteți o propunere la adresa de e-mail.

Un orășel pentru biciclete pentru școli, în funcție de dimensiune, poate fi montat de două persoane între 30 și 90 de minute. Adesea, în școli, orășelul este montat chiar de elevi, ceea ce durează până la câteva zeci de minute. Părțile individuale ale orașului nu sunt grele – ele pot fi desfăcute și de o singură persoană.
Nu este nevoie de instruire pentru amenajarea orașului – este distribuit conform instrucțiunilor furnizate. Conectarea sirenelor este, de asemenea, foarte simplă și intuitivă – instrucțiuni disponibile.
Din elementele unui oraș dat poate fi aranjat, în funcție de nevoi, un proiect diferit, la o dimensiune diferită.

Da, orașul este sigur de utilizat și are marca de siguranță CE. Cu toate acestea, ca pe un drum normal, participanții ar trebui să poarte căști pe cap și să meargă pe bicicletă cu precauție.

Conectarea dispozitivelor de semnalizare este foarte simplă și intuitivă – există o instrucțiune detaliată pe site-ul web.

Orășelul pentru ciclism poate fi amplasat în interiorul și în afara clădirilor pe aproape orice suprafață uniformă (săli de sport, locuri de joacă, parcări, piețe).

Ploaia nu afectează funcționarea orășelului. Cu toate acestea, conducerea pe ploaie sau vânt puternic nu este recomandată. În timpul vânturilor puternice, se recomandă strângerea semnelor și semafoarelor.

Semafoarele conțin baterii cu gel complet sigure, cu o tensiune de siguranță de 12V. Bateriile sunt încărcate folosind încărcătorul standard furnizat în priza obișnuită. Este nevoie de aproximativ 10 ore pentru a încărca complet semaforul. Un semafor încărcat poate funcționa timp de 20 de ore.

Orașul este desfăcut conform proiectului trimis. Instrucțiunea de semnalizare este disponibilă în limba fiecărei țări unde orașul este livrat pe site-ul web (în prezent este vorba de 16 limbi).

Orașul este livrat clientului cu mașina (de obicei cu autobuzul). Se ambalează sub formă de palet. Descărcarea durează de la câteva la câteva zeci de minute. Paletul poate fi deschis și piesele individuale pot fi mutate la locul de depozitare final. După strângere, orășelul pentru biciclete acoperă o suprafață de până la 2 m2.

Da, același oraș poate fi utilizat în diferite locuri și în timpul diferitelor evenimente din interiorul și din afara facilităților.

Desigur, orășelul poate fi și este adesea folosit la trecerea examenului de permis pentru bicicletă.

Elementele orașului se avariază foarte rar. La 1000 de bucăți de orășel vândute au fost raportate doar câteva avarii referitoare la semafor, care au fost imediat reparate sau înlocuite. Toate elementele orașului sunt foarte durabile și mai degrabă nu cauzează probleme. Întregul produs este garantat de producător și toate piesele de schimb sunt disponibile în orice moment.

Produsele îndeplinesc toate cerințele care sunt puse în aplicare de dispozițiile Directivei generale de securitate.
Mini indicatoarele rutiere sunt din plastic și PVC. Elementele de bază ale mini semnelor de trafic sunt din plastic sau metal.
Dispozitivele de semnalizare sunt fabricate din metal și plastic. Au lumini LED.
Covorașele sunt din cauciuc.

Close Menu