MINI ORĂȘEL PENTRU PREȘCOLARI
2 848 lei netă / 3 504 lei brută

  • 1.Prețul net va fi valabil după furnizarea codului TVA european activ (CIF).
Gândindu-ne la cei mai tineri participanți la trafic, am introdus o ofertă pentru grădinițe. Oferim setul – Orășelul educațional pentru preșcolari. De la o vârstă fragedă, prin joacă, copiii pot cunoaște și învăța un comportament sigur pe drum. Desfacerea și asamblarea orășelului este foarte ușoară și rapidă. După pliere, orășelul încape într-o cutie de carton. Orășelele pot fi utilizate în interiorul și în afara clădirilor. Mini-orășelul pentru preșcolar permite copiilor să participe activ la activitățile reprezentând traficul. Cu ajutorul acestui set, copiii învață prin joc și câștigă experiență în condiții similare situațiilor naturale de pe drum.

ELEMENTE MINI ORĂȘELULUI

1. MACHETE CARE IMITĂ VEHICULELE - 9 BUC.

Ambulanță, camion de pompieri, mașină de poliție, autobuz, tramvai, mașină de pasageri, camion, motocicletă, bicicletă. Se pun pe cap, cu benzi elastice suplimentare pe lateral. Modelele aplicate sunt confecționate din țesătură tricotată, asigură confort și sunt durabile în utilizare. Acestea permit copilului să-și pună imaginea diferitelor tipuri de vehicule.

2. MINI SEMNE RUTIERE - 11 BUC.

Mini indicatoarele rutiere sunt realizate din material PVC cu un diametru de 20 cm și înălțimea semnului de 105 cm. Este posibil să aplici mai multe semne pe o singură coloană.

MINI SEMNELE DE TRAFIC ÎNDEPLINESC TOATE CERINȚELE CARE SUNT IMPLEMENTATE DE DISPOZIȚIILE DIRECTIVEI PRIVIND SIGURANȚA GENERALĂ A PRODUSULUI.

3. SEMNALIZĂRI LUMINOASE

Setul include 2 semafoare mobile cu 2 camere pentru trafic pietonal și 2 semafoare mobile cu 3 camere pentru trafic pietonal (din material PVC cu autocolante reflectorizante care imită lumini). Semnalizatoarele au 105 cm înălțime.

4. SET COVORAȘE DIN CAUCIUC ANTI-DERAPANTE

60 cm lățime, 105 cm lungime, 3 mm grosime. Covorașele vă permit să creați drumuri și intersecții. Setul include:
  • covor anti-alunecare din cauciuc – trecere de pietoni – 2 buc.
  • covor anti-alunecare din cauciuc – traseu – 10 buc. (inclusiv 2 buc – covor de cauciuc – curbă).

5. ELEMENTE SUPLIMENTARE

  • șapcă polițist
  • fluier
  • bandă reflectorizantă – 1 buc.
  • pandantive reflectorizante – 100 buc

6. CURELE REFLECTORIZANTE PENTRU COPII - 10 buc.

Elemente reflectorizante pentru copii – 10 buc. (diferite tipuri).

Close Menu