Proiectul 3BB - 22x30 m - preț net 43 748 lei

Nr. crt.Denumire produsCantitate
8.TOTAL43 748 lei net
53 810 lei brut
1.Covor de cauciuc – sens giratoriu 5 m1 buc.
2.Covoraș din cauciuc91 buc.
3.Mini indicatoare de trafic46 buc.
4.Bază metalică42 buc.
5.Indicator 3/2 camere2 buc.
6.Semnalizator cu 3 camere4 buc.
7.Dispozitiv de semnalizare feroviar + trecere la nivel1 buc.

DESCRIEREA DETALIATĂ A ORĂȘELULUI - proiectul 3BB

1. Covor de cauciuc – sens giratoriu
Sensul giratoriu cu un diametru de 5 m este format din 12 elemente, care sunt așezate unul lângă celălalt pentru a forma un cerc.

2. Covorașe de cauciuc
Covorașele din cauciuc care imită asfaltul sunt o suprafață antiderapantă care este folosită pentru a crea orășelele de trafic rutier. Vă oferim covorașe de cauciuc cu lățimea de 2 m, lungimea de 1,25 m și grosimea de 6 mm. Covorașele cu această lățime sunt utilizate pentru montarea orășelelor cu drumuri cu două sensuri. Covorașele sunt durabile și rezistente la abraziune și pot fi folosite în interior (săli de sport, săli) și deschise (terenuri de sport școlare, locuri de joacă la școală, din beton, asfalt, terenuri școlare ierboase).

3. Mini indicatoare rutiere
Mini indicatoarele rutiere sunt realizate din material PVC cu diamterul discului de 28 de cm înălțimea semnului de 160 cm. Diametrul suportului este de 37 cm, întinderea suportului este de 40 cm. Este posibil să aplici mai multe semne pe o singură coloană. Semnele stau pe baze metalice și pot fi utilizate în interior și în exterior.

4. Baza metalică
Bazele metalice îmbunătățesc stabilitatea în condiții meteorologice nefavorabile (vânt). Greutatea bazei metalice este de 2,5 kg.

5. Semafoare rutiere wireless
Semafoarele wireless sunt următorul element al echipamentului din orășelele de trafic rutier. Semnalizatorul este alimentat de o baterie închisă într-o carcasă metalică. Din motive de siguranță, cutia bateriei este blocată cu un lacăt. Funcționează într-un sistem digital de codare care este rezistent la interferențe. Semnalizatorul are iluminare cu LED-uri care îmbunătățește vizibilitatea fără a încărca puterea bateriei. Semnalizarea este controlată din telecomandă prin schimbarea luminii cu un singur buton. Sistemul de semafor este echipat cu un încărcător pentru încărcarea bateriilor.

 

 

DATE TEHNICE ALE DISPOZITIVELOR DE SEMNALIZARE LUMINOASE:
  • Secțiune transversală: 100 mm
  • Alimentare – curent continuu (baterie 12 V)
  • Bec LED 3 W, 12 V
  • Distanța telecomandă aprox. 100 m
  • Temperatura de lucru -20 până la + 60°C
  • Semnalizator în carcasă din plastic
  • Baterie în carcasă metalică
  • Înălțime semnalizator 160 cm

Dispozitiv de semnalizare cu două și trei camere pentru circulația pietonală și pe roți
KOD S/2/3/PK/M

Semnalizator cu trei camere pentru circulația vehiculelor
KOD S/3/K/M

Semnalizator cu trei camere pentru circulația vehiculelor
KOD S/3/K/M

Semnalizator feroviar cu trecere la nivel

Înălțimea dispozitivului de semnalizare feroviar este de 2 m (doar bariera de 1,50 m). Semnalizatorul funcționează cu baterie, care este amplasată într-o carcasă metalică. Controlat prin telecomandă. Dispozitivul de semnalizare este ușor de utilizat, lumina este aprinsă și oprită cu un singur buton. Când lumina este pornită, semnalul sonor se aprinde și el.

La dispozitivul de semnalizare se poate conecta o barieră suplimentară de 1,5 m înălțime. Bariera este coborâtă după 5 secunde de la pornirea dispozitivului de semnalizare a luminii și sunetului, iar ca bariera să fie ridicată trebuie oprită semnalizarea.

Semnalizator feroviar cu trecere la nivel
KOD SK/R

Close Menu