Proiectul 1A - 10,5x16 m - preț net 12 574 lei

Nr. crt.Denumire produsCantitate
5.TOTAL12 574 lei net
1.Covor de cauciuc – sens giratoriu 5 m1 buc.
2.Covoraș din cauciuc30 buc.
3.Mini indicatoare de trafic21 buc.
4.Bază metalică17 buc.

DESCRIEREA DETALIATĂ A ORĂȘELULUI - proiectul 1A

1. Covor de cauciuc – sens giratoriu
Sensul giratoriu cu un diametru de 5 m este format din 12 elemente, care sunt așezate unul lângă celălalt pentru a forma un cerc.

2. Covorașe de cauciuc
Covorașele din cauciuc care imită asfaltul sunt o suprafață antiderapantă care este folosită pentru a crea orășelele de trafic rutier. Vă oferim covorașe de cauciuc cu lățimea de 2 m, lungimea de 1,25 m și grosimea de 6 mm. Covorașele cu această lățime sunt utilizate pentru montarea orășelelor cu drumuri cu două sensuri. Covorașele sunt durabile și rezistente la abraziune și pot fi folosite în interior (săli de sport, săli) și deschise (terenuri de sport școlare, locuri de joacă la școală, din beton, asfalt, terenuri școlare ierboase).

3. Mini indicatoare rutiere
Mini indicatoarele rutiere sunt realizate din material PVC cu diamterul discului de 28 de cm înălțimea semnului de 160 cm. Diametrul suportului este de 37 cm, întinderea suportului este de 40 cm. Este posibil să aplici mai multe semne pe o singură coloană. Semnele stau pe baze metalice și pot fi utilizate în interior și în exterior.

4. Baza metalică
Bazele metalice îmbunătățesc stabilitatea în condiții meteorologice nefavorabile (vânt). Greutatea bazei metalice este de 2,5 kg.

Close Menu